300 reps och 100 min löpning

Läkern!
Då har jag gjort mitt dagsverke idag också. Både jobbat och tränat, nästan så att jag känner mig som en vettig person, men vi ska inte ta i så vi spricker nu. Efter min sedvanliga jobbdag 8-14 så åkte jag till Dala Wärdshus och hämtade en låda med pytt i panna, därefter hem för att sova 40 minuter i soffan (dagens höjdpunkt?!) och sedan var det dags för träningen. Sänkt efter sömnen så tänkte jag i ett svagt ögonblick att jag ”bara” skulle springa. Men drivkraften att bli deff tog över och jag släpade mig till gymet för att köra en kortare session där:

– 100 chins 

– 100 dips

– 100 kettlebellsswing, 18 kilo
Fick bita i lite ändå. Började med chins och dips, där jag växlade mellan övningarna, gjorde 10 – 15 på vardera åt gången. Kettlebellsswingen delade jag upp på tre set 40 – 35 – 25 stycken. Fick puls och blev svettig. Tog sedan bilen till Skuggarvet där jag hade bestämt att springa med ”Läkern” Karl Bergman. Väldigt kul att få valla han i terrängen kring Skuggarvet. Vi tog en vända bort mot Lugnet, via Bergsstigen över till Jungfruberget, bort mot Hornberget, upp till Lostenen, ner över Rostbergsvägen till Laktjärn och hem igen. En riktigt fin tur. Siffrorna från löpturen blev som följer:
1,39,49 timmar
15,75 kilometer
143 snittpuls
181 maxpuls
405 höjdmeter

Skönt trött och mör i kroppen nu, speciellt i benen. Nu ska jag duscha och sedan så styr jag kosan mot grannkommunen, väl mött kamrater!
En mäktigare dubbel regnbåge i Skuggarvet, legendernas by
Fick bekänna färg inne på gymet även idag

Var sådär skönt att köra chins med dödens blåsor i händerna, det lossnade skinn från en ny blåsa i blåsan, då vet man att man lever!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here