3,05 timmar klassiskt

Efter en hel dags jobb med fönsterputs så var det dags för träning.
Jag, Lars Suther, Simon Andersson och Mattias Argårds har nu i eftermiddag tränat ett härligt distanspass på Lugnet. Det blev två varv på 15 kilometersslingan, ett varv på milen och ett på femman. Klassiskt för min del, där jag sista timmen enbart stakade. 42,5 kilometer blev det på den fina terrängen som Lugnet bjuder på. Kände mig pigg hela tiden. Det var inget ”gå-bingo-tempo” men endå så har jag väldigt låg puls; 114 i medelpuls. Suther hade 122. Fint!
Deffen börjar visa sig bättre och bättre på kroppen tycker jag också:

Tänkte avsluta inlägget med en ny idé som jag har; att lista bra saker, exempelvis som jag gjort eller som hänt under dagen. Får se hur länge jag håller i den trenden. Föreslår att ni också gör lika, antingen genom en kommentar här eller göra en egen lista på era bloggar.
Bra saker idag:
– Gjort ett bra fönsterputsjobb, kunden blev nöjd!
– Tränat ett bra distanspass.
– Skickat ett peppande SMS till en skidåkarvän!
– Fått mer jobbtimmar under denna vecka 
https://adamsteen.se/
Previous articleKöp min cykelcross
Next articleFullt ös idag

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here