3,05 timmar stakning

Men jävlar vad fint att få träna hemma igen. Stakat i 3,05 tillsammans med Kalle Gräfnings, Linus Larsson och Lars Suther! En vända över Hosjö – Danholn – Karlsbyheden – Ruptjärn – Riset – Sundborn – Skuggarvet – Lugnet – Falun. Kände mig lika trött och fet som jag är under de två första timmarna. Men under den sista timmen så kändes det väl i alla fall lite lättare. Efter halva passet så började även solen att lysa, det var inte helt fel. 
Så fort jag kom hem till Sverige så börjar den här jävla runkryggen att göra ont igen. Lika fan det, man har väl gjort något dumt i sitt förra liv. 
Nu ska jag sova en sväng och sedan träna lite mer. Tror jag. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here