3,15 timmar rullskidor

Jag, Kalle Gräfnings samt Rasmus Andersson körde ett härligt långpass på klassiska rullskidor. Vi åkte Falun – cykelbanan på gamla Leksandsvägen – Medväga – Ornäs – Aspeboda – Falun.

Mina kompanjoner åkte på 2-2:or i rull och jag på ett par 3-2:or. Kändes skapligt. Dock så hade jag riktigt låg puls trots en skaplig distansfart. Pulsen höjdes dock en aning när jag klantigt nog slog ihop rullskidorna uppför och slog till med den första vurpan på många, många år:

Vi träffade på Gustav Eriksson under turen också, han rastade sina Eagle-skidor:

I eftermiddag blir det löpning distans.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here