3,30 h stak på snö i Grönklitt

Tja!
Det blev endast ett pass idag, så när jag väl var där uppe i Grönklitt så tänkte jag att det är lämpligt att åtminstone köra några varv. Jag malde på i min takt. Blev väldigt snabbt van med långa skidor och med snö som underlag. Känner att jag är en skidåkare för snö och inte för asfalt i alla fall. Även om jag gillar värme bättre. 
Under passets gång så hade jag sällskap av en rad skidkompisar, såsom Ronny Wedin, Oscar Bergström, Linus Larsspn, med flera. Skoj att åka runt med dom och dividera lite. Sjuk grej egentligen, ett gäng personer åker bil i miltals till en slinga på en kilometer i skogen och snurrar runt, runt. Man är bra skadad som längdskidåkare alltså. 
Banan uppe i Orsa Grönklitt är den vanliga man haft i några år nu; ut ur stadion, håll höger uppför den branta korta saxbackar, över två småknölar och runt stadion. 1,1 kilometer på min klocka. Lite skitig snö och en del bark. Men inga stenar vad jag såg. Klart över förväntan med dessa rådande väderförhållanden. Temperaturen under dagens pass låg hela tiden på nollan. 
Jag lastade in 3,30 timmar, 55,3 kilometer och 520 höjdmeter. Enbart stakning. Med trettio minuter kvar så lade jag in tio fartökningar á 20 stavtag. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here