3,30 timmar LVG

Hemma och välbehållen, utan väggning (tyvärr).
Vändan blev: Falun – Hosjö – Vika – Strand – Rankhyttan – Torsång – Domnarvet – Bomsarvet – Vallmora – Smedsbo – Aspeboda – Olsbacka – Källviken – Slussen – Lugnet – Kårestugan – Halvvägs till skuggarvet – Hem.
Turen tog 3,30 timmar, och blev cirka tio mil, så det var en lugn tur. Som jag skrev i ett av de tidigare inläggen idag, så glömde jag nämligen att äta frukost. Hur man nu kan göra det. Kom på det då jag var i Torsång efter 1,20, tydligen kom min kropp också på att jag glömt frukosten ungefär då, så det blev till att trycka i sig min enda energikaka och halva min 750 ml vattenflaska (enda vätskan jag hade med). Blev pigg ganska direkt. Tjugo minuter efter energikakan blivit uppäten, känner jag tröttheten och hungern komma tillbaka. Slog då av på takten ett tag, konstigt nog så fick jag krafter tillbaka sista timmen, så det var bara att nöta på!
Första passet vart ju avklarat lite sent nu! Men det blir ett till ändå idag. Blir 1,30 lugnt klassisk distans.
Hörs sen.
https://adamsteen.se/
Previous articleLive från Källviken
Next articleEn valp kvar!

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here