3,30 timmar LVG

Hemma och välbehållen, utan väggning (tyvärr).
Vändan blev: Falun – Hosjö – Vika – Strand – Rankhyttan – Torsång – Domnarvet – Bomsarvet – Vallmora – Smedsbo – Aspeboda – Olsbacka – Källviken – Slussen – Lugnet – Kårestugan – Halvvägs till skuggarvet – Hem.
Turen tog 3,30 timmar, och blev cirka tio mil, så det var en lugn tur. Som jag skrev i ett av de tidigare inläggen idag, så glömde jag nämligen att äta frukost. Hur man nu kan göra det. Kom på det då jag var i Torsång efter 1,20, tydligen kom min kropp också på att jag glömt frukosten ungefär då, så det blev till att trycka i sig min enda energikaka och halva min 750 ml vattenflaska (enda vätskan jag hade med). Blev pigg ganska direkt. Tjugo minuter efter energikakan blivit uppäten, känner jag tröttheten och hungern komma tillbaka. Slog då av på takten ett tag, konstigt nog så fick jag krafter tillbaka sista timmen, så det var bara att nöta på!
Första passet vart ju avklarat lite sent nu! Men det blir ett till ändå idag. Blir 1,30 lugnt klassisk distans.
Hörs sen.
https://adamsteen.se/
Previous articleLive från Källviken
Next articleEn valp kvar!

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here