35 minuter stavgångsintervaller

Hej.

Det blev som sagt stavgångsintervaller i Rättviks slalombacke idag istället, då jag hittar bättre där. Eftersom att jag nu blev ensam på passet. Totalt harvade jag omkring i 1,10 timmar och lyckades skrapa ihop 35 minuter effektiv intervalltid. Så det får ses som helt okej, trött blev jag då!

Såhär såg passet ut:

– 15 minuter uppvärmning, jogg med stavar.

– 16 minuter intervall, löpning med stavar. Sprang till vänster om den stora vanliga backen, där Siljan snowshoe race gick 2010. Blev tvungen att springa sick-sack, samt nedför och vända ett par gånger för att få ihop tillräckligt med tid.

Såhär såg backen ut:

– 15 x ca 15 sekunder sprättande skidgång max, med joggvila, totalt 11 minuter tog detta block. Körde i denna brantbacke:

– 8 minuter löpning med stavar i ”huvudbacken”, tog cirka sex minuter upp. Så de avslutande två minuterna sprang jag på platten uppe på toppen av backen:

– Avslutade det hela med tio minuters nedjogg.

Kändes skapligt idag, åtminstone på första, sen tog de sprättande intervallerna ut sin rätt och det kändes som att jag kröp fram på sista. Men trött blev jag i alla fall, vilket var tanken med passet!

https://adamsteen.se/
Previous articleGesunda blev Rättvik.
Next articleMot Falun

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here