3X10′ kl. int.

Dagens pass blev lite senare är planerat, då jag fick lov att skicka lite mail och höra mig för lite om jobb. Tyvärr inget napp ännu, och jag har ingen aning om vad jag ska göra efter 23:e januari då min anställning upphör, eller hur jag ska försörja mig ekonomiskt. Förhoppnigsvis löser det sig.
Åter till träningen. Jag körde klassiska intervaller, började med att värma upp ett varv runt femman. Sen blev det tre stycken tiominuters-intervaller med 2,30 respektive 4 min i vila. Intervallerna höll jag till ute på de kuperade VM-banorna. Jag körde i en fart så att jag hela tiden hade en eller två till växlar att lägga in. Det kändes rätt bra i kroppen idag och jag hoppas det håller i sig till söndagens Maserlopp i Orsa.
https://adamsteen.se/
Previous articleTräna, träna.
Next articlePulskurva

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here