3X10′ kl. int.

Dagens pass blev lite senare är planerat, då jag fick lov att skicka lite mail och höra mig för lite om jobb. Tyvärr inget napp ännu, och jag har ingen aning om vad jag ska göra efter 23:e januari då min anställning upphör, eller hur jag ska försörja mig ekonomiskt. Förhoppnigsvis löser det sig.
Åter till träningen. Jag körde klassiska intervaller, började med att värma upp ett varv runt femman. Sen blev det tre stycken tiominuters-intervaller med 2,30 respektive 4 min i vila. Intervallerna höll jag till ute på de kuperade VM-banorna. Jag körde i en fart så att jag hela tiden hade en eller två till växlar att lägga in. Det kändes rätt bra i kroppen idag och jag hoppas det håller i sig till söndagens Maserlopp i Orsa.
https://adamsteen.se/
Previous articleTräna, träna.
Next articlePulskurva

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here