3×15 min skateintervaller

Tredje träningsdagen, första intervallpasset. Körde med Simon Andersson. Var lite orolig över hur det skulle gå idag, men känslan var mycket bättre än igår, även om det fattas några procent kände jag. 
Vi körde uppe i skogen kring milbanan och 15-banan. Tre stycken femtonminutersintervaller med 2-3 minuter i vila. Fick slita bitvis för att hänga med, men jag klarade att hänga med alla intervaller och det är jag nöjd med!
Maxpulsen idag landade på 191, vilket var i slutet på sista intervallen. 
Fortsatt helt åkbart överallt på Lugnet. Men med denna värmen så kommer det att försvinna på sina ställen inom kort.
https://adamsteen.se/
Previous articleAntagen till Dala Sport Academy!
Next articleTV-spel

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here