3×20 min löpintervaller!

Hej hej.
Fy tusan vad skönt att ha avklarat detta djävulspass. Kalle tar fan död på mig 😉
Vi startade första intervallen vid ”Bojsen beach” (brandstationen i Falun), efter lite ”kringelikrokar” på Jungfruberget så gick vi i mål på toppen av ”urfjäll”. Siffror intervall ett: 20:04 min, 173 medelpuls, 183 maxpuls, 215 höjdmeter.
Andra intervallen startade på Skuggarvsvägen strax nedanför ”urfjäll”, upp till ”Lostenen”, vidare till telemasten på Hornberget och tillbaka till ”Lostenen” för målgång. Siffror intervall två: 18:26 min, 173 medelpuls, 183 maxpuls, 150 höjdmeter.
Tredje intervallen startades i botten av ”Skuggarvsbacken” (nedanför mina föräldrar), upp till skylten ”Lugnets Naturreservat”, följa bergsstigen upp till Sjulsarvsstugan/toppstugan. Siffror intervall tre: 21:57 min, 176 medelpuls, 187 maxpuls, 150 höjdmeter.
Jag tvingades släppa Jimmie Johnsson och Kalle Gräfnings på alla intervaller, dock inte alltför mycket. Vilket känns bra, då dessa två herrar är mycket starka!
Nu blir det lunch, vila, innan helvetet brakar loss med dagens andra pass; stakning AII!
https://adamsteen.se/
Previous articleDag två
Next articleIntervju Falun-Borlänge SK

Related Articles

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

ICA-loppet 2024

God kväll! Idag har jag, precis som 2018, 2022 och 2023 deltagit i den lilla löptävlingen ICA-loppet här vid vår sommarstuga i Dala-Floda. Jag lyckades vinna...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here