3×20 min löpintervaller!

Hej hej.
Fy tusan vad skönt att ha avklarat detta djävulspass. Kalle tar fan död på mig 😉
Vi startade första intervallen vid ”Bojsen beach” (brandstationen i Falun), efter lite ”kringelikrokar” på Jungfruberget så gick vi i mål på toppen av ”urfjäll”. Siffror intervall ett: 20:04 min, 173 medelpuls, 183 maxpuls, 215 höjdmeter.
Andra intervallen startade på Skuggarvsvägen strax nedanför ”urfjäll”, upp till ”Lostenen”, vidare till telemasten på Hornberget och tillbaka till ”Lostenen” för målgång. Siffror intervall två: 18:26 min, 173 medelpuls, 183 maxpuls, 150 höjdmeter.
Tredje intervallen startades i botten av ”Skuggarvsbacken” (nedanför mina föräldrar), upp till skylten ”Lugnets Naturreservat”, följa bergsstigen upp till Sjulsarvsstugan/toppstugan. Siffror intervall tre: 21:57 min, 176 medelpuls, 187 maxpuls, 150 höjdmeter.
Jag tvingades släppa Jimmie Johnsson och Kalle Gräfnings på alla intervaller, dock inte alltför mycket. Vilket känns bra, då dessa två herrar är mycket starka!
Nu blir det lunch, vila, innan helvetet brakar loss med dagens andra pass; stakning AII!
https://adamsteen.se/
Previous articleDag två
Next articleIntervju Falun-Borlänge SK

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here