3×20 min skateintervall

Hej där.
Skönt att få detta grispass avklarat. Vi körde tre stycken 20 min-intervaller, med tio min i vila. Första intervallen: från Sälen (där racet startade) till Lindvallen, 171 i snitt- och 179 i maxpuls, 215 höjdmeter. Andra intervallen: cirka 2.5 varv på rullskidbanan, 169 i snitt- och 182 i maxpuls, 110 höjdmeter. Tredje intervallen: från Lindvallen till jämnhöjd med fjällkyrkan, 168 i snitt- och 176 i maxpuls, 170 höjdmeter. Enligt pulsklockan så brände jag bort 1692 kilokalorier, fint det för ”smällbuken”!
Nu blir det lunch sen vila. I eftermiddag ska vi springa två timmar distans.
https://adamsteen.se/
Previous articleTräningsvärksintervaller.
Next articleSmåsliten.

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here