40 min AII skate

Suther brände av en fotoserie på mig och Victor Gustafsson, efter avklarat pass.
Då har jag kört ytterligare ett pass skidor. Med mig på dagens pass hade jag Lars Suther och mitt i så dök Victor Gustafsson upp. Vi började med en halvtimme uppvärmning. Där det var nydragna spår (en av två 3,75 km-spår) så gick det helt okej lätt, men där det var odraget gick det så tungt och var så smutsig snö att jag till slut kunde åka klassiskt med mina skateskidor på grund av all smuts som fastnat i belaget. 
Planen för dagen var 40 minuter AII (snabbdistansfart), men jag började bli så less att jag tänkte åka hem efter en halvtimme. Tur att jag hade Lars med mig då som peppade mig att köra. När vi väl sparkade igång AII-draget så kändes det genast bättre. Jag försökte fokusera på att åka stort och kraftfullt. Blir man stressig i åkningen under dessa förhållanden är det rätt stor risk att man ”gräver ner sig” och blir stum. Tycker jag lyckades bra med passet och det blev bra!
Idag har det varit plus elva grader och soligt. Snön töar rätt mycket just nu och det känns som att spåren knappt kommer hålla längre. 

https://adamsteen.se/
Previous articleSöndag
Next articleTräningsrace

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here