45 min löpning

Jag och X har precis kommit hem från vårat löppass. Vi sprang en runda på 45 minuter runt Hornberget här i Skuggarvet. Kändes helt okej i kroppen, dock så har min enorma ryggvärk i ryggslutet kommit tillbaka, vilket gör det i princip omöjligt att gå upprätt. Tur är i alla fall att det känns lite bättre när jag sprungit ett tag och blivit varm. Är kanske inte jättekonstigt att jag har ont i ryggen efter allt plantbärande hit och dit!
Nu blir det mat, hej på ett tag! 

https://adamsteen.se/
Previous articleKlar för dagen
Next articleDen svenska nationaldagen!

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here