45 min löpning

Jag och X har precis kommit hem från vårat löppass. Vi sprang en runda på 45 minuter runt Hornberget här i Skuggarvet. Kändes helt okej i kroppen, dock så har min enorma ryggvärk i ryggslutet kommit tillbaka, vilket gör det i princip omöjligt att gå upprätt. Tur är i alla fall att det känns lite bättre när jag sprungit ett tag och blivit varm. Är kanske inte jättekonstigt att jag har ont i ryggen efter allt plantbärande hit och dit!
Nu blir det mat, hej på ett tag! 

https://adamsteen.se/
Previous articleKlar för dagen
Next articleDen svenska nationaldagen!

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here