4:a på Gustafsstafetten!

Efter en bra laginsats från alla i laget så kom vi i mål på en fjärdeplats.

1:a Malungs IF OK
2:a Falu IK
3:a Kvarnsvedens GoIF
4:a Sågmyra SK
5:a Falun Borlänge SK

Jag gick ut som trea och blev ganska tidigt jagad av storlöparen Gustav Alltin samt multitalangen Niklas Persson. Höll ett jämt och hårt tempo. Men blev tyvärr ikapp- och förbisprungen av Alltin efter 3 av 4,3 kilometer.

Tiden för min del enligt min klocka blev 14,31. Förra årets notering var 15,05. Så det tar sig verkligen! Firade det hela med att springa ytterligare 12 minuter tröskel för att få ihop till en halvtimme intervalltid.

Nu siktar vi framåt!

https://adamsteen.se/
Previous articleKämpa
Next articlePå’t igen!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here