5 x 8 min stakintervaller + LÖPCOMEBACK

Heldag träning med Adam Larsson idag!
Vi kan ta det från början:
Stakintervaller 5 x 8 minuter

Mötte upp Adam, därefter så tog vi oss till Skräddarbacken där vi körde fem stycken åttaminutersintervaller, upp och ner i samma backe. Jag hann 2,38 – 2,34 – 2,34 – 2,37 – 2,41 kilometer i intervallerna, snittpulsen blev: 165 – 167 – 170 – 170 – 173, med 75 höjdmeter per intervall. Körde på Elpex 4-3:or, bara stakning så klart. Kändes bra och stabilt! Totalt 2,10 timmar, 37,31 kilometer och 435 höjdmeter på första passet.
Barnmorska och vila

Efter träningen så åkte vi direkt till barnmorskan för rutinkontroll. Det såg bra ut, bebisen låg rätt och alla mått & tester var bra. Skönt det! Hemma igen så lagade jag en omelett och la mig i soffan en stund. Blev sjukt trött ett tag på eftermiddagen och var inte alls sugen på ett till träningspass. Det här med dubbla pass är inte något jag gillar. Men jag hade ju bestämt att springa med Adam, första gången löpning sedan
Jag gillar min nya bike väldigt mycket, gillar också mina Hoka OneOne Clifton 3 som jag idag invigde som löparsko. Tidigare har jag endast använt dom vid promenader, då jag ej kunnat springa för hälsenan

Löppremiär

Äntligen så fick jag snöra på mig löparskorna och ge mig ut på en löptur. Idag så sprang vi i Bergebo i två timmar och jag klarade mig från att ha ont under hela passet! Sjukt bra. Nu kanske två timmar var i längsta laget, men va fan. Vi sprang väldigt lugnt och på mjukt underlag. Skönt att vara igång igen. Kändes fint i benen! 
Får se om det blir någon mer löpning denna vecka, ska försöka skynda långsamt. Om det går. Tur att jag inte vågar springa ensam i skogen om det är soligt, då jag är livrädd för ormar.
Tack för idag!

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here