5×10 min AII stakning

Hej hej.
Nu är jag riktigt slut i överkroppen efter detta riktigt rejäla grispass!
Vi körde från Järlindskiosken, upp förbi Högbo, därefter svängde vi upp vänster till Kårestugan på intervall 1,3 och 5 och upp till höger på intervall 2 och 4. Kalle drog på de med fet stil (1,3,5) och jag på de med normal stil (2,4). Vi höll ihop hela tiden detta pass (jag har lättare rull).
Här är eftermiddagens siffror:
  • Intervall 1: 9,34 min, 153 i medel- och 162 i maxpuls, 110 höjdmeter.
  • Intervall 2: 12,09 min, 156 i medel- och 166 i maxpuls, 110 höjdmeter.
  • Intervall 3: 9,29 min, 156 i medel- och 163 i maxpuls, 110 höjdmeter.
  • Intervall 4: 12,04 min, 159 i medel- och 174 i maxpuls, 110 höjdmeter.
  • Intervall 5: 9,23 min, 157 i medel- och 168 i maxpuls, 110höjdmeter.
Jäklar vad kallt det var att åka nedför backen mellan intervallerna och mot slutet av passet så gick temperaturen ner till runt nollan, något annat som gick ner var även solen. Så det var inte direkt varmt på hemvägen som ni kan förstå.
Träffade på två kingar på nedvärmningen: Oscar Ekstam och Jesper Larsson, dessa två herrar hade kört crossträningstävling eller crosstävlingsträning, välj själva. Mer information om deras spektakel hittar ni här.
Ikväll ska jag kolla på när Sverige INTE blir klara till fotbolls-VM, de möter Albanien. Portugal (som ligger tvåa i gruppen) möter blåbärsnationen Malta, förlorar Portugal (en chans på miljarden), samtidigt som Sverige vinner så är Sverige klara för Play-off till VM. Men händer det, då ska jag ALDRIG mer skita. Mer om det här.
Allt för nu.
https://adamsteen.se/
Previous articleTräning nu igen?!
Next articleDag tre

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here