5×10 min AII stakning

Hej hej.
Nu är jag riktigt slut i överkroppen efter detta riktigt rejäla grispass!
Vi körde från Järlindskiosken, upp förbi Högbo, därefter svängde vi upp vänster till Kårestugan på intervall 1,3 och 5 och upp till höger på intervall 2 och 4. Kalle drog på de med fet stil (1,3,5) och jag på de med normal stil (2,4). Vi höll ihop hela tiden detta pass (jag har lättare rull).
Här är eftermiddagens siffror:
  • Intervall 1: 9,34 min, 153 i medel- och 162 i maxpuls, 110 höjdmeter.
  • Intervall 2: 12,09 min, 156 i medel- och 166 i maxpuls, 110 höjdmeter.
  • Intervall 3: 9,29 min, 156 i medel- och 163 i maxpuls, 110 höjdmeter.
  • Intervall 4: 12,04 min, 159 i medel- och 174 i maxpuls, 110 höjdmeter.
  • Intervall 5: 9,23 min, 157 i medel- och 168 i maxpuls, 110höjdmeter.
Jäklar vad kallt det var att åka nedför backen mellan intervallerna och mot slutet av passet så gick temperaturen ner till runt nollan, något annat som gick ner var även solen. Så det var inte direkt varmt på hemvägen som ni kan förstå.
Träffade på två kingar på nedvärmningen: Oscar Ekstam och Jesper Larsson, dessa två herrar hade kört crossträningstävling eller crosstävlingsträning, välj själva. Mer information om deras spektakel hittar ni här.
Ikväll ska jag kolla på när Sverige INTE blir klara till fotbolls-VM, de möter Albanien. Portugal (som ligger tvåa i gruppen) möter blåbärsnationen Malta, förlorar Portugal (en chans på miljarden), samtidigt som Sverige vinner så är Sverige klara för Play-off till VM. Men händer det, då ska jag ALDRIG mer skita. Mer om det här.
Allt för nu.
https://adamsteen.se/
Previous articleTräning nu igen?!
Next articleDag tre

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here