6 x 5 min

Halloj!
Jag har just kommit hem från förmiddagens intervallpass som jag körde ihop med Kalle. Vi körde klassiska intervaller, sex stycken femminuters med 2,30 i vila. Kändes hyfsat bra i kroppen, jag hade bättre glid än Kalle, medan han hade bättre fäste. Vilket gjorde att jag tappade uppför och tog in nerför. Lyckades hänga med på de två första, på de fyra sista var jag mellan tre och tio sekunder bakom. Det får jag vara nöjd med, så Kalle tyckte det kändes okej för honom! 146 i medelpuls och 185 i maxpuls, under totala 1,25 tim som passet tog!
Nu ska han och jag äta på Jungrurondellen, innan det är dags för vila och ett till pass! Hej så länge!
https://adamsteen.se/
Previous articleVästerås T.O.R
Next articleSkatedistans och stretch!

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here