90 minuter skate

Det där var ju ett nödvändigt pass. I en timme i alla fall. Därefter var det tack och godnatt. Stannade för att äta en energikaka och en gel. Tvingade mig att åka i 1,30. Var så yr att jag knappt kunde åka rakt fram. Tycker inte att jag ätit dåligt, men jag får hoppas att det var det som spökade.

Lördagskväll nu, inte kul. Helger är värst, inte kul att sitta hemma med ångest. Värst är det när jag ska lägga mig, dels för at det känns som att jag missar något, dels för att jag känner mig ensam och så för att jag har svårt att somna. Något jag haft i alla tider, ända sedan jag var liten. Så det är alltid ett litet problem, har svårt för att sova borta också. Detta gör att jag ofta drar mig alldeles för länge för att lägga mig och då blir min dygnsrytm inte av denna värld. Lite jobbigt faktiskt. Men det brukar funka okej efter några jobbdagar i alla fall, då måste jag ju upp. När jag bara ska träna så kan jag ju skjuta på det.

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here