90×10″-20″

Mina Vapro är riktigt bra, idag så skyddade dem kanonbra mot solljuset och den kyliga vinden. Glasen immar inte det minsta heller!
Dagen till ära hade jag ju som jag tidigare skrev bestämt mig för att köra 10″-20″-intervaller, klassiskt. Så blev det också. När jag kom till Lugnet så stod tempen på -16,7 grader, i kallaste laget för intervaller, men måste man, så måste man! Värmde upp ett varv runt elljusspåret, åkte sedan ner till skyttepaviljongen där jag startade första intervallblocket. På 15 minuter hann jag nästan upp i höjd med sjulsarvsstugan. De två sista intervallblocken körde jag uppe på milbanan plus gamla ”VM-15km-spåret”, jag hinner ganska precis ett varv på 15 minuter. 
Nu ska jag duscha, sen åka ut till mina föräldrar och hämta min bil. Har nämligen haft pappas gammel-Toyota över helgen. Ikväll blir det inget allvarligt, kommer bädda ner mig i soffan med Stella och kolla TV.
Passdata:
1,39,26 timmar
150 medelpuls
182 maxpuls
470 höjdmeter
1367 kilokalorier

Intervallblock 1: 15,00,5 min, 171 medelpuls, 182 maxpuls, 125 höjdmeter.
Intervallblock 2: 15,00,1 min, 169 medelpuls, 176 maxpuls, 85 höjdmeter.
Intervallblock 3: 14,59,9 min, 168 medelpuls, 175 maxpuls. 90 höjdmeter.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

Åkt Vasaloppet idag

Hej. Då har vi betat av årets trevligaste träningspass: Vasaloppet från start till mål. Jag och Jone körde hela och den gode Ulf Nordström var...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here