Middag igen.

cyklistmiddag och cyklistmiddag 2 (härmade nog mitt inlägg här), så måste ju jag lägga i min överväxel vad det gäller middagar. Detta vackra ting här på bilden över är min skapelse. Ni som känner mig vet att jag inte är någon vän av matlagning..

Vad har jag då för ingredienser i middagen då, undrar säkert ni?
Jo följande:
Ekologiskt fullkorns cous cous
Tonfisk (funkar med lax, kyckling eller vad som ni behagar)
Fetaost
Ridderheims soltorkade tomater
Pesto
Pressad citron
Olivolja
Avocado

Nu blev ni sugna på mat va? Som ni ser så är det inte så avancerat, det är bara att blanda ihop och äta.
Rullskidor klassiskt idag och därefter jobb åt Lugnets Äventyr.
Hej så länge!
https://adamsteen.se/

Related Articles

+300 KILOMETER stakning i MISÄR!

  Jag lyckades i alla fall träna någorlunda okej denna vecka, tack till Albin för sällskap och en känga till vädergudarna som gång efter annan...

Stakveckan – mycket mörk läsning, inget för den kräsmagade.

  Från i torsdags, ett av förra veckans sex misärpass. Tjena. Här rullar livet på som vanligt. Oro och ångest inför den mörka tid som kommer med...

Hackmora Bergslopp på lördag 4:e oktober

    Tjena! Nu på lördag, den 4:e oktober klockan 12:00 går min kära klubbs klassiska Hackmora Bergslopp av stapeln för 34:e(!) gången i ordningen! Missa inte...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here