Saker från helgen

Foto: Peter Rune

Vilken helg det blev! Jag är ju inte direkt bortskämd med segrar, men i år har jag hittills vunnit fyra lopp. Drömmen! Förhoppningsvis blir det fler segrar. Idag väntar jobb på skolan, sjukgymnast-undersökning, skidskola och ett lätt ”gå-pass”. Ser ut att bli lite jobb framöver, det är ju bara bra, då får jag en naturligt lugnare träningsperiod. Har blivit rätt hård träning på slutet, men jag gillar det!
Resultat från lördagen hittar ni här.

Foton: Daniel Olsson

Foton: Henrik Löfås

Denna bilden skickade Anders Svanebo till mig igår på Snapchat. Den är tagen efter 10 kilometer klassiskt på JSM i Huskvarna 2003. Andreas Svanebo vann, jag blev tvåa och Anders trea. Mäktiga killar!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Kortare tur på 3:or

Hej! Idag körde jag faktiskt på Elpex 3 detta lite kortare pass. Tur var väl det, annars hade jag fastnat där ute i motvinden. Såhär såg...

Klassiskt i solnedgången

Hej på er! Idag har jag sålt min Allebike.. Så nu är jag utan cykel. Men jag har planerat att köpa en ny, kraven är...

Handskar och mössa i maj – tjoho!

Titta gärna in den senaste vloggen, prenumerera på kanalen om ni inte gör det, lägg en kommentar, gilla och dela gärna videon vidare på...

2 COMMENTS

  1. Var det skate igår? Det ser ut så på bilderna. Nu kommer du få alla brudar och få bäsa resten av säsongen Grattis Stek!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here