Jobb, skidskola, lätt träning +ANNAT

Det blev en bra dag idag! När jag vaknade så kändes det som att tåget kört över mig, backat och tagit om igen. Trött som ett as och träningsvärk. Men jag vaknade ändå nöjd över det jag uträttat i helgen, två segrar, då får man vara lite sliten, mörbultad och trött.
Efter några timmars jobb på skolan så åt jag lunch på Dala Wärdshus och gav mig sedan bort till sjukgymnasten. Det var lite utredning där av min rygg och genomgång av rörelsemönster och så vidare. Som jag trott på slutet så är det högst troligt något muskulärt som spökar. Men jag ska dit fler gånger för ytterligare utredningar. Förhoppningsvis blir det bra.
När jag var klar hos sjukgymnasten så åkte jag hem. Fick börja med att skotta halva gården för att kunna få in bilen, snön har ju vräkt ner idag. Därefter så skyndade jag mig upp och dog i soffan i drygt en timme, så jävla välbehövligt, sov som ett barn. 
Vid 18,30 så hade jag en skidskola med en tjej som ska åka öppet spår, ska träffa henne två gånger till för fortsatta teknik- och träningstips. Det ser lovande ut! När skidskolan sedan var avklarad så åkte jag 30 minuter väldigt lugnt runt banan på Lugnet. Skönt satan att få ”skölja ur” kroppen från helgens tävlingar. Och som ni vet så har vi ju slutat med vilodagar här i ”Team AddeSteek”, för ni vill väl ha en kille som presterar och är deff?! Inte någon glad jävla kakätare som vilar var & varannan dag samt går runt och är glad?! Nejdå, det har vi slutat med.
Denna vecka kommer det naturlig bli lite mindre timmar, har minst två dagar till med jobb på skolan, sedan ett event i Tällberg och en skidskola till. Det går bra nu. 
Måste bara avsluta med att när jag gick ut från skolan idag så kom jag på mig själv med att vara på onaturligt bra humör och jag gick leende mot bilen och kände mig stolt + nöjd med livet där ett tag. Mycket på grund av helgens framgångar. Skidåkningen är något jag vill fortsätta med länge, även om jag ibland hatar den mer än allt. Dock så måste jag försöka med att lära mig att jag inte bara är ”längdskidåkaren Adam Steen”, utan att jag är personen ”Adam Steen” också, det blir nog så svårt det. 
Tack för idag.
https://adamsteen.se/
Previous articleSaker från helgen
Next articleBingo

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here