Mysmorgon och gitarrfrukost

(Ett försök till) gitarrspelande till frukost

Mys i sängen, utan någon tid att passa 
Hej på er. 
Fin måndag hittills med bara mig och Alfons. Boris är hos sin hundvakt några dagar. Jag märker direkt att jag känner mig lite lugnare och mindre stressad. Så det är skönt att kunna få avlastning med honom emellanåt. Alfons däremot tycker det är jobbigt, han tror att Boris inte kommer tillbaka. Men det gör han på torsdag kväll. 
Vi har idag myst i sängen, ätit frukost med gitarrspelande och haft det allmänt trevligt. Det vankas ju snöoväder satan enligt prognosen imorgon, vilket tvingar mig att byta till vinterdäck, på cykeln.. Har inte gjort det på bilen än, det får vänta till nästa vecka. 
I eftermiddag kommer mamma hit och leker med Alfons en stund, då ska jag ta en liten rullskidtur. Kanske det blir årets sista? Nja, tvivlar på det va. 
Ha en fin måndag så länge, tills vi hörs igen!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Klassisk premiär och cykel till salu

Hej. Jag är sugen att sälja min landsvägscykel för att köpa en ny: Det är en Allebike från 2018. - Storlek M 160-180...

Årets första runt Runn

Hej hej! Idag har jag njutit till fullo, både av träning och solsken. Jag klev i mina Elpexfyror och gav mig ut kring lunchtid, ändå...

Nära 60 kilometer

Hej! Från torsdag den andra maj, till lördag den fjärde. Alltså tre dagar totalt. Det är den sommaren vi får i år 2024. Kom ihåg...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here