Fina löpben idag!

Löpning för att hämta Alfons

Tjena!

Missa inte att jag har en ny vlogg för medlemmar ute! Bli medlem du också och stötta mig!

Idag har jag fått till två bra löppass med god känsla. Bestämde mig strax innan det första att jag skulle ställa på lite lagom. Det visade sig dock att det gick så pass fort att jag lika gärna kunde låta det bli ett tröskelpass, med två lite längre drag.

 

Med total kallstart sprang jag för att hämta Alfons i Skräddarbacken. Här blev det 35 minuter 6 sekunder och 9,33 kilometer (3,46 min/km).

Efter att ha hämtat Alfons joggade jag några minuter med honom, samt hjälpte till att skjuta på uppför. Uppe på toppen försvann Alfons iväg framför mig och jag startade igång den andra tröskeln för dagen. Denna intervall slutade på 18 minuter 35 sekunder och 5,06 kilometer (3,40 min/km).

God känsla idag och långt ifrån att spränga mig sönder och samman. Kunde springa och småprata med Alfons på slutet av den andra intervallen.Fick totalt ihop 60 minuter och 15,6 kilometer.

På dagens andra löpning följde jag som vanligt med Alfons på hans cykelträning. Till min stora glädje skulle gruppen köra en längre tur idag. En tur upp över Tjärnaberget via grusvägen i närheten av Pusselbo och sedan ned till Plättbacken.

Det blev en fin, men ganska jobbig tur för barnen i gruppen idag. Men glada miner på hela gänget!

Strax vid utkiksplatsen över Borlänge

Kämpig backe

Totalt blev det ytterligare 75 minuter och 13,9 kilometer. Bra träningsdag, väder och känsla!

Related Articles

Stakintervaller i mörkret

Hej! Ni har väl inte missat min senaste vlogg på min YouTube-kanal?! Bra! Jag fortsätter på den inslagna vägen med att komma ut alldeles för...

ADVOKATMÖTE och FÖR TUFF vecka!

Hej! Veckan började med ett advokatbesök som fick mig att ändra min första tanke. Därefter rullade det vidare med möbelskruvning, ommöblering, träning senare än sent...

Fina löpben idag!

Tjena! Missa inte att jag har en ny vlogg för medlemmar ute! Bli medlem du också och stötta mig! Idag har jag fått till två bra...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here