Det har redan gått sex månader sedan vi fick vår guldklimp Alfons, tänk vad tiden går fort. Men samtidigt så känns det som att vi haft honom hos oss mycket längre tid än så. Konstigt det där. Jag är i alla fall väldigt glad och tacksam att ha honom i mitt liv, även om han kan vara väldigt påfrestande ibland, men det positiva väger upp flera gånger om. Direkt han börjar flina så försvinner all irritation man tidigare haft. 
Idag har jag likt andra dagar gått i omkring tio kilometer. Målet är att stänga de tre ringarna på min Apple watch, vilket betyder att jag ska röra mig en viss tid och sträcka, typ. Det ger mig ju i alla fall lite glädje, friskluft och fettförbränning. Varenda dag denna vecka så har jag också endast ätit ett mål mat per dag: middag +ANNAT (kanske lite godis, eventuellt…). Förutom att fasta så har vi varit på ett lekland här i stan tillsammans med Alfons kusin Texas. Trevligt, trevligt!
Tanken att starta en vlogg har slagit mig ett antal gånger, men jag vet inte om jag har motivation eller lust till det riktigt. Drygt att sätta mig in i allt kring kameror, ljussättning, mikrofoner, redigeringsprogram och så vidare. Men vem vet, kanske inte är omöjligt ändå. Egentligen så skulle jag sluta jobba och börja vlogga istället, det lär ju inte bli sämre betalt i alla fall..
Igår så lyckades jag få Amanda att färga mitt hår för första gången. Jag brukade ju ha blonderat hår förr om åren (som dom säger: det var bättre förr), men det var nog inte ens någon idé att försöka föreslå det, tror jag kanske vuxit ifrån det också en aning.. Såhär såg jag ut under färgningen i alla fall:
Det blev bara en aning mörkare än min originalfärg, en 5:a på frisörspråk
Amanda smygfotade mig och Alfons imorse. Ja, jag sover alltid med öronproppar och har så gjort de senaste åren.
Jag känner mig sugen på att börja träna, tror jag i alla fall. Eller så är jag bara orolig över hur dålig jag redan börjar bli, efter nästan två veckors vila. Ska boka en tid för provtagning, så att vi får reda på om troponinvärdet sjunkit eller inte. Därefter väntar ett arbets-EKG och förhoppningsvis får jag träna sen. Kämpa Adam.

https://adamsteen.se/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here