Åtta idag, något bättre

Åttonde sträcktid idag. Är väl ändå okej. Men inte riktigt nöjd med känslan i kroppen. 
Efter en smått hektisk morgon idag så gick det ändå rätt bra. Skulle gå upp 07,20, vaknade då men råkade oturligt somna om (har aldrig hänt när det är tävling på gång), la mig kl 23 igår, samt somnade direkt också, vilket var det tidigaste på månader. Som tur var så väckte Jessicas pappa mig klockan 08,22, därefter fick jag stor hjälp av dom med att starta bilen, skrapa rutor och tillaga frukost. Allt medan jag klädde på mig. Stort tack för det och för boendet. Under tiden så skickade jag även ett sms till min klubbkompis Jimmie Johnsson och frågade om han kunde ta ut min nummerlapp och lägga i pappas husbil. Så stort tak alla inblandad idag. 
Klockan 09,08 så var jag framme och kunde börja testa skidor. Inte alltför sent ändå. Gick på blanka skidor idag, vilket jag ska göra alla klassiska lopp. 
Jag startade klockan 10,01,45 tillsammans med Ronny Wedin. Jag körde YOLO-tactics idag (alltså full gas från start). Hade efter ett varv hållit samma tid som Jimmie som ledde och även plockat en del på åkarna framför. Kände dock redan efter ett halvt varv att kroppen inte ville åka så fort som jag ville. Kunde hålla en okej fart, men det där riktiga trycket fanns inte riktigt. Jag grisade på det jag hade, men det blev tyvärr inte bättre än så här idag. Var en bättre tävling än igår åtminstone. Kände lite i ryggen också, men det tror jag inte hämmade mig nämnvärt. Ska träna en lite lugnare vecka nu, då tror jag att jag kan absorbera lite form av den högintensiva veckan jag har nu i ryggen. 

Siffror:

26,41 minuter
9,93 kilometer
180 snittpuls
185 maxpuls
105 höjdmeter

Jag är inte snabbast i Sverige direkt, man jag är i alla fall snäll?
https://adamsteen.se/
Previous articleFörsovit mig
Next article@ home

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here