Baggbo x 7, tjock, trött, less, bitter.

Lars-Åke var med och cyklade idag. Han tyckte det var lite dålig uppslutning, så jag sa: ”dom är väl rädda för backar?”. Då svarade han: ”Börjar man tycka att backträning är jobbigt så kan man väl börja med bowling eller nåt!”. Så klockrent.

Vi cyklade till Baggbo-backen i Bjursås (25 kilometer). Jag körde sju stycken uppför den två kilometer långa dödsbacken. Så jävla dålig jag är uppför alltså! Men jag har trots allt varit sjuk och knappt tränat sen Mallorcaresan. Bra träning var det i alla fall.

Lagtempo blev det sedan på hemvägen och jag fick köra med juniorerna, vilket gick lite sakta. Så elitkillarna som startade bakom kom ikapp, jag hängde med dem och gick runt också. Men tydligen var inte det accepterat, så det blev ett jävla liv.

Vi avslutade med två spurter, jag fick kramp och åkte sedan hem. Nöjd efter 2,40 timmar träning, 156 i medelpuls, 191 i maxpuls och 1,26 timmar över AI.

https://adamsteen.se/
Previous articleKort jobbdag
Next articleIngarvet-GP idag 18,00

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here