Bancheck och lite träning

Sådär, då har vi checkat av banan. Jag och Pontus började med att gå ett varv, för att kolla depån och så vidare. Vi bor ungefär fyra kilometer ifrån tävlingsplatsen, så vi åkte buss dit medan grabbarna och Åsa cyklade dit. 
Efter gångvarvet så passade jag på att springa två varv runt samma bana. 34,24 minuter – 6,74 kilometer – 135 snittpuls. Fick i alla fall röra på mig lite. Under mitt andravarv så började det att åska och regna rejält, men det lugnade ner sig något efter cirka femton minuter. 
Tillbaka till hotellet igen så körde jag fem minuter hållningsstyrka, 100 armhävningar, 100 situps och därefter en del stretchning. Mitt knä kändes inte bra under löpningen och ryggen värker, men det var skönt att röra på sig!
Nu väntar en välkomstbankett!
Bilder:


https://adamsteen.se/
Previous articleThe great wall
Next articleRaceday

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here