Barüberskidåkning och några intervaller!

Trots att det var ett riktigt rejält döds-blötföre och gick tungt som satan. Så var det ändå ett skönt, roligt och helt okej pass som jag och Simon drog till med idag. Efter en första trevande och lugn halvtimme så mejslade vi därefter till med tre intervaller på 2 + 2 + 1 minuter, det var jobbigt, men skönt att få blåsa på lite! Lyckades skrämma upp pulseländet i 175 slag/minut faktiskt. 
Det var så varmt att jag (som ni ser på bilderna ovan) körde i shorts, och sista halvtimmen drog jag av mig tröjan och körde barüber!

https://adamsteen.se/
Previous articleArmveckarn
Next articleBörjar bli hel

Related Articles

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here