Bättre än i fjol

Det är en bra bit upp till täten, men ändå cirka en minut närmare än förra årets skatepremiär på liknande åktid. Elva placeringar högre upp också (82:a idag, 93:a förra året). Jag kan ju inte gå in och tro att jag ska vara så mycket högre upp då jag har varit i så dålig form på slutet och aldrig tidigare åkt bra här i Bruksvallarna heller. Men jag tycker att det bitvis finns lite ljusglimtar här och där. Kunde på vissa partier gå med betydligt bättre åkare idag. Skate 15 kilometer är inte min favoritdistans, inget jag satsar fullt ut på heller. 
Tycker att tekniken funkade rätt bra under delar av loppet idag. Ingen stressåkning. Precis som igår så gick jag ut kontrollerat och samma sak även idag; när jag fick mjölksyra så kunde jag inte riktigt bli av med den efter vilan utför. Men fler lopp och fler AIII+ -insatser så ska det bli bättre. Det vet jag av erfarenhet!
https://adamsteen.se/

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here