Bättre än i fjol

Det är en bra bit upp till täten, men ändå cirka en minut närmare än förra årets skatepremiär på liknande åktid. Elva placeringar högre upp också (82:a idag, 93:a förra året). Jag kan ju inte gå in och tro att jag ska vara så mycket högre upp då jag har varit i så dålig form på slutet och aldrig tidigare åkt bra här i Bruksvallarna heller. Men jag tycker att det bitvis finns lite ljusglimtar här och där. Kunde på vissa partier gå med betydligt bättre åkare idag. Skate 15 kilometer är inte min favoritdistans, inget jag satsar fullt ut på heller. 
Tycker att tekniken funkade rätt bra under delar av loppet idag. Ingen stressåkning. Precis som igår så gick jag ut kontrollerat och samma sak även idag; när jag fick mjölksyra så kunde jag inte riktigt bli av med den efter vilan utför. Men fler lopp och fler AIII+ -insatser så ska det bli bättre. Det vet jag av erfarenhet!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here