Bekymmer

Hej.


Äntligen på jobbet måste jag säga, för hemma är det mer eller mindre som ett rent helvete! Hundarna pissar och skiter överallt, men framförallt så skriker dem så fruktansvärt mycket och högt att man inte kan sova någonting! Jag ligger med öronproppar och kudde över huvudet, ändå så skär det i öronen då de skriker som värst..
Tungt ekonomiskt är det också för tillfället (ja mer än vanligt). Eftersom att de måste avmaskas varannan vecka, ny svindyr matsäck på 15 kilo var tionde dag, snart ska de chipas, besiktigas och vaccineras för ett flertal tusen kronor. Det blir lite tufft för mig som endast har ett sommarjobb på några veckor och inget annat som är fast. Dessutom fick Johanna lov att tacka nej till sitt sommarjobb på grund av valparna. Hittills är endast en av hundarna tingad också, så det kommer ju bli jobbigt att ens kunna gå plus minus noll. Då man har en såpass skral inkomst också så frestar det på både kropp och psyke. 

Allt detta till trots så ska man försöka bedriva en elitsatsning på skidor. Men det gäller att blicka framåt och försöka att hålla modet uppe, så borde det väl lösa sig till slut?!
https://adamsteen.se/
Previous articleStyrka och stakning.
Next articleTjoho.

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here