Betting på vintersporter


Det blir mer populärt varje år att med betting på vintersporter, som till exempel backhoppning, skidskytte och skidåkning. Det finns ett flertal olika marknader man kan satsa på. Läs den här artikeln om du vill veta mer om hur det fungerar med betting på vintersporter på Pinnacle.
Vintersporter – Vad som är tillgängligt
Även om det inte är lika populärt som ishockey eller fotboll, finns det många härliga möjligheter att ta del av i världen av vintersporter. Det är spännande att göra vadslagningar och tjäna pengar på olika evenemang och idrottare inom många olika sporter.
De som väljer att göra sin betting på Pinnacle kan välja mellan olika sporter, men det finns också många varianter inom varje sport, vilket gör det möjligt för spelare att variera sina vadslagningar, utforska olika möjligheter och utöka sina vinstchanser.
I tillägg till skidåkning och backhoppning, kan man också ta del av betting på skidskytte, längdåkning, slalom och mycket mer därtill.
Hur fungerar betting på Vintersporter på Pinnacle?
Det finns många sätt man kan spela på vintersporter på Pinnacle. Det breda utbudet av sporter gör att man lätt kan önska att vintersäsongen var längre. Här kan du hitta de mest populära evenemangen och göra de rätta satsningarna.
De som spelar på Pinnacle har möjligheten att mixa sina satsningar med olika format, som till exempel:
Betting på Kommande Vintersporter: På Pinnacle kan du satsa på alpina lopp, skidskytte och längdskidåkning. Satsa på åkaren/laget innan tävlingen startar och se hur dina vinster rullar in.
Betting Props på Vintersporter: Spelare på Pinnacle som är intresserade av vintersporter har tillgång till ett flertal olika “betting props”. Det är vadslagningar som inte har att göra med det slutgiltiga resultatet att göra.
Pinnacles guide för betting på vintersporter
Pinnacle erbjuder betting på vintersporter när det gäller de mest populära internationella tävlingarna, vilket inkluderar:
·      Världsmästerskapen i Skidsport
·      Betting på Alpina Världscupen
·      Betting på Världscupen för Längdåkning
·      Världscupen för Skidskytte
·      Världscupen för Backhoppning
Idag lever vi i intressanta tider, eftersom vi kan spela med live betting av olika slag. Det betyder att man kan satsa på pågående spel. Många spelare tycker att livebetting är ännu mer intressant än traditionell vadslagning, eftersom det är så spännande.
Pinnacle erbjuder också odds på andra vintersporter och evenemang som “Four Hill Tour”, ”Tour de Ski” och mycket mer. Four Hill Tour är en skidhoppningstävling som har tagit plats i Tyskland och Österrike årligen sedan 1952. Turneringen är uppdelad i fyra delar och vinnaren är den som får mest poäng i de fyra delarna. Tysken Sven Hannawald var den första att vinna alla fyra tävlingar samma år.
Varianter av längdåkning
Om du inte vet så mycket om längdskidåkning, kan vi berätta att det finns två olika typer: klassisk stil och fristil. Inom den klassiska stilen finns det fyra olika tekniker, vilka är diagonalgång, stakning med frånskjut, saxning och enkel stakning. Spårbredden får vara mellan 18 och 30 centimeter, men den vanligaste bredden ligger på 21 eller 22 centimeter.
Fristil är ganska lätt att känna igen, eftersom det påminner om hur skridskoåkare rör sig framåt. Åkare som använder sig av den här stilen har kortare skidor och längre stavar. Denna fristil är mer effektiv än klassisk stil, så det är viktigt att dela upp dem i tävlingssammanhang. Det var den amerikanska åkaren Bill Koch som var först att använda fristil med framgång i internationella skidtävlingar.
Sex olika discipliner i skidskytte
Denna sport, som har sitt ursprung i Norge, är en kombination av skytte och längdskidåkning. Den första kända skidskyttetävlingen skedde så tidigt som 1767, och på den tiden var det soldater som utövade sporten.
Det finns sex olika discipliner i skidskytte, och det är distans, sprint, jaktstart, masstart, stafett och mixedstafett. Distans är den äldsta disciplinen i skidskytte, och här skjuter deltagarna fyra gånger – först liggande, sedan stående, liggande och till sist stående igen. De gör sammanlagt 20 skott. Sprintloppet är hälften så långt som distansloppet, och där görs det bara två skott; först liggande och sedan stående.
Även om loppet är 10 km långt för herrar och 7,5 km för damer, tar det bara deltagarna cirka 23–25 sekunder att fullborda det. I jaktstart skjuter man fyra gånger, först liggande två gånger och sedan stående två gånger. Om man missar måste man göra en straffrunda och den som korsar mållinjen först vinner. En straffrunda brukar ligga på ungefär 150 meter.

Masstart är vad det låter – här startar alla åkare samtidigt. Även här skjuter deltagarna fyra gånger: liggande, liggande, stående och stående. En miss resulterar i en straffrunda även här, och den som kommer först i mål vinner. Stafett spelas i lag om fyra, och både damer och herrar skjuter två gånger; först liggande och sedan stående. I mixedstafett tävlar män och kvinnor tillsammans. Varje lag består av två damer och två herrar.
https://adamsteen.se/

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here