Bilder från dagen +ANNAT

Delar av banan. En bana som borde passat mig om jag var pigg.

Prestigeklassen på första varvet.

Simon Galle åkte bra ett tag. Men hade oturligt nog av bakväxeln sin.

Dagens vinnare Mikael Flockhart åkte starkt och stabilt

Martin Eriksson blev tvåa.

Henrik Öijer blev trea.

Jeppe ”77” Larsson hade en tung dag.

Jag hade det så tungt idag. Kom sexa i mål som sagt. Hade en bra start och låg stabilt trea första varven, men efter något 15-20 minuter så orkade jag inte längre och sjönk stadigt ner till min slutliga sjätteplats. Blev bra träning i alla fall. 182 i medelpuls och 190 i maxpuls. Hoppas min mentala och fysiska form vänder.
https://adamsteen.se/
Previous articleSexa i premiären!
Next articleDags igen

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here