Bli en bättre skidåkare!

 

Från målgången av Roslagsloppet 2015, min femte seger i ett seedningslopp!

Tjenare!

Företaget Adam Steen finns fortfarande kvar och jag finns tillgänglig för er som vill åka fortare i spåren, eller om ni helt enkelt vill njuta mer av er skidåkning. Det finns ju en del olika saker du kan göra för att bli en bättre skidåkare, exempelvis:

– Genom teknikträning eller skidskolor så kan jag ta mig an allt ifrån en person upp till större grupper, både för skidklubbar, företag och privatpersoner. Jag är även väldigt anpassningsbar vad gäller platsen, så jag kan utan problem komma till er.
– Träningsuppplägg eller föreläsningar. Genom min mångåriga erfarenhet som längdskidåkare på tävlingsnivå så har jag stora kunskaper om träning, tävling och det mesta kring skidåkningen. Jag kan även hjälpa till inom andra konditionsidrotter såsom löpning och cykel, och även enklare styrketräningspass.

– Vallning inför seedningslopp, i Vasaloppsveckan, eller till andra tillfällen. Då min pappa har agenturen för Briko Maplus i Sverige så har jag tillgång till absoluta topprodukter inom vallningen, vilket gör att era skidor kommer att vara optimala. Jag kan även hjälpa till med att få era skidor utmätta och stenslipade.

Härifrån och ner kan det bli en aning dravel:

– Som ni förstår så har jag en del tid till övers, trots min träning, jag brinner för att hjälpa andra skidåkare, oavsett ambitioner eller mål, det är alltid skoj att hjälpa och det som är ännu bättre är när dom verkligen hittar nycklarna till att kunna åka bättre/fortare. Det gör mig glad och jag finner mening med det jag håller på med.

Podcast, jag är oerhört sugen på att starta den första riktiga skidpodden. Ni som fattar, ni fattar. Jag skulle här behöva två-tre personer till det, fundera ut vad ni har för önskemål och återkom till mig. Om det är intressant eller något du vill vara med i! Kom också med tips och så vidare om vad det ska talas om! Här är jag oerhört sugen! Även om någon är sugen att vara en del i mitt radarpar. så hade det varit guld.

– Avslutningsvis så vänder jag mig ut till mindre företag, där många anställda (antar jag) som är i behov av promenader, friskvård, träning, jogg, rullskidor, skidor, cykel och så vidare. Här kan jag hjälpa er efter era önskemål! Friskvård är i tiden nu och får folk att må bättre, hur klyschigt det än låter!

Känner du att du är intresserad av något ovan, eller liknande så tveka inte att höra av dig till mig så ska vi lösa det. Har ni egna funderingar så svarar jag på de frågor så gott jag kan och har ni andra önskemål så löser jag det!

Ni når mig på:

Mobil: 076 – 166 49 97
Nu väntar vi in snö, vinter och skidåkning!
https://adamsteen.se/
Previous articleInternetproblem.
Next articleStormvarning!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here