Bra dag igen med gym och solskens-skidåkning!

Man vill ju undvika att musklerna förtvinar, så att köra gym är något jag gillar! 

Fick med mig en sjöjungfru idag också 
Hej hej. 
När jag varit sjuk (speciellt så länge som nu där jag vilat i hela nio dagar) så brukar jag så snabbt som möjligt få in ett litet gympass för att ”väcka igång” musklerna igen. Dessutom så tänker jag att jag kickstartar igång förbränningen igen. Jag har mina idéer jag.. Men jag gillar också att få en bra mix mellan styrka, intervall och distans. Det lockar mig mer än att köra turer på 20-30 mil, men det är ju jag det. 
Såhär var dagens träning:
Gym:
– Frivändningar + stöt @ 45 kilo
– Marklyft @ 120 kilo
– Knäböj @ 85 kilo
– Bänkpress @ 75 kilo 
– Lutande rodd @ 60 kilo 
– Chins L-sit 
– Benlyft 
5×5 på allt. Riktigt tungt och svag. Men en bra genomkörare. Simon är hemlig med sina vikter, men jag antar att det var närmare de dubbla mot mig. 
Skidor:
Skate 60 minuter, 16,3 kilometer, 400 höjdmeter, 113 snittpuls och 135 maxpuls, enligt pulsklockan
Riktigt segt till en början, men därefter blev det riktigt härligt i det fina vädret. 
Har nu fått feeling på livet igen! Blev sugen som fan att åka upp till Sälen nästa helg för att åka skidor på fjället lördag och söndag, plus äta våfflor. Det blir nog kanon det. Nya tider, härliga tider! 
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here