Bra gympass!

När jag väl kom igång så gick det vägen även idag, trots att jag kände mig seg en tid in i träningspasset. Tog en ”Watt Warm Up Ride” (30% rabatt på hela Watts sortiment hos Skistart nu) inför passet, det kanske hjälpte lite! 
Sedvanlig stakning på fyror till gymet, hem från gymet, samt fem minuter vardera i en okej backe av enarmsstakning höger & vänster och smirnofstakning (stilla med benen, rör armarna som om du åker diagonal). Totalt  45 minuter och 10 kilometer på rull. 
Huvudfokuset på passet var ju gym och detta körde jag idag:
Uppvärmningsövningar med stången: 10 ryck, 10 thrusters och 10 good morning

– Marklyft 3 x 8, 122,5 kilo
– Front squats 1 x 8, 72,5 kilo + Knäböj 2 x 8, 92,5 kilo

– Drag med raka armar i cablecross 3 x 8, 68 kilo
– Stakning på knä i cablecross 3 x 8, 77 kilo

– Chins 6 x 9 + 4 x 10 (94 totalt), start varje minut. Jag kör mina ”chins” i de två pinnarna som sticker ut på vissa ställningar, lite lättare än vanliga chins, men jag inbillar mig att det är lite mer skidlikt och jag kan koppla på magen bättre.
– Fyra TRX-övningar med fokus på bålen

Det kommer troligen kännas i kroppen imorgon, jag har ju ont i benen sedan gårdagens löpning dessutom. Kämpa Adam. Imorgon blir det Alfons- och Adam-dag då Amanda jobbar och mot kvällen någon form av stakintervaller!
https://adamsteen.se/
Previous articleGruvar mig för styrka.
Next articleTorsdagskul!

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here