Bra och tufft gympass

Jag gillar mitt ganska nya Maplus-bälte, det rymmer en liter, till skillnad mot cirka 0,7 liter i det gamla. 

Tjenare.

Efter att jag tidigare under denna försäsong har kört fyra pass med 12 reps, fyra pass med 10 reps och fyra pass med 8 reps (alla med tre set), så blev det idag en sänkning i reps till 6 och en ökning till fyra set. Jag lyckades också med att höja vikterna. Bra jobbat!
Efter en tur med mina fyror till gymet så körde jag följande:
– Uppvärmningsövningar på 30 kilo: 10 ryck, 10 thrusters, 10 good morning
– Marklyft 4 x 6, 127,5 kilo
– Front squats 2 x 6, 75 kilo + knäböj 2 x 6, 95 kilo
– Drag med raka armar i cablecross 4 x 6, 73 kilo
– Stakning på knä i cablecross 4 x 6, 82 kilo
– Chins, 9 x 6 + 4 x 10, start varje minut
– Fyra TRX-övningar med fokus på bålen
Låter kanske inte mycket för världen, men det är rätt tufft vill jag lova er! Skönt att kunna öka i vikterna och att känna att jag blir starkare. Efter styrkan så åkte jag rullskidor en stund till, där körde jag också fem minuter enarmsstakning per arm + fem minuter smirnofstakning. Totalt blev det 50 minuter stakning på fyrorna, det får räcka för idag!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

2 COMMENTS

  1. Tjena. Jag tror och hoppas det. Kommer gå ner på 5:or, 4:or och sen 2:or. Sen inför och under säsong blir det lite lättare och mer explosivt 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here