Bra stakintervaller i Bergebo

Adam x 2 i Bergebo idag
Det jobbigaste idag var slipandet av spackel, men ni vill kanske läsa om dagens stakintervaller istället. Mötte upp Adam i Medväga, därifrån gick vi i några minuter innan vi sedan kunde kliva på de fina skidspåren. Helt sjukt att kunna åka intervaller på natursnö här i mellansverige den 12:e november!
Efter en uppvärmning på cirka en halvtimme så blev det följande intervaller (jag stakning och Adam klassiskt):
3 x 15 min 

Första: 4,21 km, 169 snittpuls, 179 maxpuls, 115 höjdmeter

Andra: 4,23 km, 174 snittpuls, 181 maxpuls, 115 höjdmeter

Tredje: 4,29 km, 176 snittpuls, 184 maxpuls, 135 höjdmeter

Dessa intervaller körde vi på ”den övre slingan” ovanför stadion, riktigt fin kupering och bra snöförhållanden.
4x 30 sek

Fyra stycken 30 sekunder långa intervaller nere på stadion, med en minuts vila emellan. Det sved fint i armarna efter dessa kan jag lova!
3 minuter 10″-20″

Avslutade intervallsessionerna med att köra sex stycken tiosekundersintervaller, med 20 sekunder i vila. Även här maxinsats!
Det blev totalt 50 minuter AIII-AIII+ idag. Fint pass. Kändes helt okej i kroppen, skönt att få komma igång på snö. Hade först tänkt köra elghufsintervaller, men trevligare med sällskap och sparring. Totalt var vi ute i två timmar. Invigde idag mina Oakley Radar EV med Prizm snow-linsen, det var ett riktigt lyft kan jag lova, skönt ljus i linsen och bågen vet jag ju har funkat bra då jag tävlat med den under hela förra säsongen!
Tack för idag!
https://adamsteen.se/
Previous articleSlå på värmen!!
Next articleRenoveringsträning

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here