China Tour De Ski 2014 för Den Unge Herr Steen!

Mitt stora äventyr som jag pladdrat lite om på slutet är nämligen: China Tour De Ski 2014! Blev erbjuden att följa med dit som en av åkarna. Först var jag en aning tveksam, men när jag tänkt efter ett tag så kom jag på andra tankar. Jag resonerar som så att de svenska tävlingarna finns ju kvar, och jag kommer kanske inte få jättemånga chanser att åka till Kina. Det kommer bli en upplevelse! Planen är att få till bra lopp dessutom.
Vi kommer åka tre stycken skatesprinter, det Kinesiska Vasaloppet och två masstartslopp á fem kilometer skate. Tror det kommer passa mig bra. Detta kommer bli kul satan och jag är riktigt nöjd över att få chansen att delta i denna tour!
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

4 COMMENTS

  1. Kul!

    Och du tänker helt rätt. Om du inte far kommer du garanterat sitta på kammaren om x antal år och gräma dig.
    Se bara upp för fuskande kineser. Dom sägs gena på "Vasaloppet" nåt alldeles extra!
    I så fall; se det som en del i kukturutbytet mellan masar och maolister…

    Far satan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here