City Gross

Goddag!
Då var man tillbaka på jobbet, 8-17 är dagens tider. Därefter är tanken ett träningspass, antingen löpdistans, rullskidsintervall eller rullskidor distans, beroende på huruvida jag känner mig i kroppen med träningsvärken och hur pass sliten jag är. Men det bestämmer jag under dagen. Nu är det snart helg, då ska jag försöka köra dubbla pass åtminstone en dag. Sen är det bara två veckor kvar för mig här på city gross, sen kanske jag får förlängt, vad vet jag. Jag hoppas i alla fall att jag får jobba lite extra framöver nu och i höst!
Jobbet kallar nu, hej hej!
https://adamsteen.se/
Previous articleThe Segwayman strikes again
Next articleLöpning

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here