Comeback-stakat i (nästan) sex mil, utan handskar

Vändan jag körde idag är grymt fint, och just här där bilden är tagen i Riset tycker jag att det är en riktig idyll! 
FY FAN VAD SKÖNT! Att vila en – två dagar är skönt, men att vila en vecka utan att vara förkyld/sjuk är fan inte kul. De här jävla ryggen är ju bra jävla slut alltså. Gjorde väl ont idag med från och till, trots smärtstillande före/under/efter, men men, det är inte outhärdligt, får väl bita ihop lite. Även om jag tror att en ”vanlig sosse-Svensson” legat hemma sjukskriven med min värk. Ja ja, nog om det. Träningen då:
Körde samma vända som förra onsdagen; Hemifrån – Lugnet – Kårestugan – Hosjö – Danholn – Karlsbyheden – Ruptjärn – Riset – Sundborn – Skuggarvet – Hem. Skillnaden idag var att jag körde lite hårdare, och när jag kom till Lugnet så rundade jag hela Lugnetområdet, samt även Bojsenburg. Allt för att få ihop 58 kilometer och 600 höjdmeter, på exakt tre timmar. 19,3 km/h i snittfart alltså, king! När jag åkt cirka fem kilometer så kom min vän Martin Eriksson ikapp mig på sin cykel, han åkte bredvid mig i drygt en mil, ett riktigt drömsällskap det!
Enda gången jag stannade idag var ett snabbt skifte av skidorna efter halva passet och då jag tog bilden ovan. Annars så drack jag någon mun vatten totalt tre gånger i lämplig utförsbacke.
För att straffa mig själv och min kropp så körde jag utan handskar idag. Om det var smart kan ju diskuteras. Hade även hoppas på sol, så att jag kunde få lite färg på min blekfeta kropp.
Martin tog en rad bilder på mig/oss:

Hälsningen™X2!

https://adamsteen.se/

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here