Cykel och träning

Halloj. 
Tillbaka i verkligheten igen med lite jobb här och där. Och med träningen som så sakteliga rullar på. Fram till Mallorca-resan 2-9 maj så tänker jag mestadels köra cykel och så kommer jag försöka slänga in något pass löpning/styrka. 
Jag vill vara bra cykelförberedd på Mallorca, annars kommer de hårda långpassen bli väldigt jobbiga. Är jag bättre förberedd så blir dom ”bara” jobbiga. 
När jag kommer hem från Mallorca så väntar troligen planteringen igen, sedan diverse småjobb och en stegrad träningsmängd. Min förhoppning är att ha ett (1) kanske två jobb framöver. Hade varit skönt med bättre rutiner av något slag.
https://adamsteen.se/
Previous articleLandsvägspremiär!
Next articleLandsvägspass numero 2

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here