Cykelcross, kanttrådsrunk, stum och bittrast i Falu kommun!

Henrik Öijer.

Hej.

Nu har jag stummat mig igenom ytterligare ett cykelcross-pass. Det gick om möjligt ännu sämre än förra onsdagen. Jag ska inte skylla på materialet, för det är fler än jag som kör med kanttrådshjul. Men det är inte till någon direkt fördel att köra utan tuber.

Nåväl, i starten på första heatet ryckte jag ur pedalen och kom ut bland de sista. Plockade några placeringar men var långt bak. Så fortsatte det i heat två och tre också. Hade inget tryck i benen och kunde således inte köra mig helt slut heller. Men men, man måste ha sådana här dagar med (det är bara det att jag haft lite väl många såna på slutet, skärpning!).

Det bästa med dagen var att jag bytte batteri i pulsband och klocka, så nu verkar de funka bra igen.

Fick någon bild med mig:

Öijer var som vanligt: fit, snygg, brun och omänskligt snabb!

Likaså Lisa ”kan inte bli stum” Ström!

Ytterligare snabbingar!

Nån trötting som jag av misstag råkade ta kort på..

Passdata:

1,43,42 timmar
147 medelpuls
184 maxpuls (lågt satan)
330 höjdmeter
1363 kilokalorier

https://adamsteen.se/
Previous articlePre race pepp
Next articleDubbel Espresso

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here