Cykelcross, kanttrådsrunk, stum och bittrast i Falu kommun!

Henrik Öijer.

Hej.

Nu har jag stummat mig igenom ytterligare ett cykelcross-pass. Det gick om möjligt ännu sämre än förra onsdagen. Jag ska inte skylla på materialet, för det är fler än jag som kör med kanttrådshjul. Men det är inte till någon direkt fördel att köra utan tuber.

Nåväl, i starten på första heatet ryckte jag ur pedalen och kom ut bland de sista. Plockade några placeringar men var långt bak. Så fortsatte det i heat två och tre också. Hade inget tryck i benen och kunde således inte köra mig helt slut heller. Men men, man måste ha sådana här dagar med (det är bara det att jag haft lite väl många såna på slutet, skärpning!).

Det bästa med dagen var att jag bytte batteri i pulsband och klocka, så nu verkar de funka bra igen.

Fick någon bild med mig:

Öijer var som vanligt: fit, snygg, brun och omänskligt snabb!

Likaså Lisa ”kan inte bli stum” Ström!

Ytterligare snabbingar!

Nån trötting som jag av misstag råkade ta kort på..

Passdata:

1,43,42 timmar
147 medelpuls
184 maxpuls (lågt satan)
330 höjdmeter
1363 kilokalorier

https://adamsteen.se/
Previous articlePre race pepp
Next articleDubbel Espresso

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here