Dagen och nästa veckas plan

BloggerImage
Idag har det inte hänt många knop. Skönt det. En (för mig) rätt hård träningsvecka på precis över 15 timmar är i hamn. Och planen för kommande vecka är 18-20 timmar, går den i lås så har jag endast tappat ungefär 5 träningstimmar på min sex dagar långa träningsfrånvaro efter midsommar (två vilodagar, följt av fyra sjukdagar), det är bättre än vad jag kunde hoppas på då när jag låg i soffan och var fet. 
Idag däremot har det blivit någon ”tjocktimme” i soffan. Efter en kort snickring och sedan museum i Säter så åkte vi hem, gjorde tacos, åt upp det godiset som var kvar från gårdagen och kollade en film. Mot slutet av filmen hann jag även sova en kortis. Skönt! 
Träningsplanen för veckan ser ut ungefär såhär:
Mån: Stakning h
Tis: Vildmarksleden löpning 4
Ons: Vasapass stakning 3,30 h
Tor: Vila
Fre: Löpintervaller med DSA + styrka(?)
Lör: Oklart?
Sön. Stakning 4 h
Hör av er om ni vill hänga med!
BloggerImage
Såhär fin var jag i morse innan jag blev väckt
https://adamsteen.se/

Related Articles

En rad olika stakintervaller

Tjena! Hoppas ni inte missat den senaste vloggen?! Igår var det en skön och välbehövlig vilodag. Jag och Alfons åkte till sommarstugan. På vägen hämtade jag...

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here