Dagens fråga (skämt!?)

Tryck här och läs.
Länken är till en artikel i dalarnas tidningar angående en eventuell kommande spåravgift på riksskdistadion Lugnet.
Visst, jag tycker det är okej med en spåravgift, men absolut inte om det ska vara så dåligt preparerade som det varit under vissa år på Lugnet. De sprutar konstsnö nere på stadion, där snön är som mest utsatt för väder och vind och på så vis smälter snabbare än om man skulle använt de slingor som går uppe på bland annat elljusspåret. Sen beror det ju också på hur mycket det kommer kosta att åka där. Jag tycker att de borde släppa ett säsongskort som man kan köpa till lämpligt pris och då förvänta sig bra preparerade spår och att de sprutar konstnö så fort det är möjligt.
Vad tycker ni om detta? Spåravgift eller ej? Ska det kosta att åka skidor?
https://adamsteen.se/
Previous articleDagen i bilder
Next articleThe cache of lost symbols

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here