Dagens träning och pulskurva

Hallå där, idag har jag ringt en del företag men kammat noll tyvärr vilket är tråkigt. Desto roligare är att jag idag fick tillbaka min pulsklocka efter att jag i torsdags skickade iväg den till Polar på reparation då Stella i stort sett bitit sönder den. Nu fixade Polar den på väldigt kort tid och utan kostnad som en liten sponsring åt mig, så ett stort tack till er!

Träningen idag blev ett återhämtningspass löpning med Stella runt om på Jungfruberget och Lugnet. Vi var ute i 1,20 timmar och sprang 12 kilometer. Dock var stora delar av passet snöpulsning och ni som känner terrängen vet att det är kuperat. Sen så räknar jag aldrig kilometrar och/eller mil utan enbart tid. Men då jag nu har en GPS i mobilen och ett program till den kallat: ”nokia sports tracker” , så är det en kul grej att kunna se hur långt jag tränat och även att kunna se en ”karta” efteråt.

Imorgon ska jag hjälpa högstadieungdomarna på britsarvsskolan att valla under deras miniatyrvariant utav en svensk klassiker. Nu på tur står alltså för dem skidåkningen där de ska åka 20 kilometer och tydligen skulle ett par hundra åka. Väldigt kul att det finns intresse, även om det inte är några tävlingsåkare. Jag själv tänkte därefter köra två lugna skidpass.
https://adamsteen.se/
Previous article7:a i Bessemerloppet.
Next articleMin nya ringsignal.

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here