Designa din egen sänggavel

sänggavlar
Hejsan allihopa.
Jag snubblade över en cool sida här på internet häromdagen. Många liksom jag gillar ju prylar, även design, utseende och liknande. Så det var rätt kul att se denna sidan där man kan (tack vare deras helt egna unika koncept) designa skräddarsydda sänggavlar (hur grymt är inte detta?!). På just detta sätt så kan man ju helt och hållet designa sin egna helt unika sänggavel. Väldigt grymt tycker jag, för på så sätt så finns det ju med största sannolikhet ingen annan i hela världen som har en exakt likadan sänggavel som du själv har. 
Vad gäller storlek på dessa sänggavlar så finns inga som helst begränsningar på hur stor den får vara, så har man en galet stor (eller liten) säng så är det inte några som helst bekymmer att tillverka gaveln till den. Ej heller tygvalet (textil, konstläder eller skinn) är någon begränsning, utan allt är möjligt när du vill designa din alldeles egna huvudgavel, det tycker jag är riktigt mäktigt. 
På deras hemsida AZ Design så finns det ett flertal referensmodeller som man kan utgå från och därefter gå vidare och göra sig en helt egen, unik design. Möjligheterna till detta är om inte oändliga, så näst intill! Man kan till och med maila dem sin egna ritning över hur man vill att sin sänggavel ska se ut och på så sätt få hjälp av experter till att komma fram till den slutgiltiga designen. 
Allt detta tycker jag är otroligt häftigt och det får ju en att verkligen vilja designa en riktigt snygg, cool och helt makalös sänggavel. Att det finns så mycket valmöjligheter gör det hela så unikt och jag tror även att detta kommer bli populärt bland väldigt många personer. 
På hemsidan så finns det väldigt mycket matnyttig information när man vill designa sin sänggavel. När man som privatperson vill designa sin sänggavel så brukar man vanligtvis ha ett något hum om hur man vill att den ska se ut. Därefter så kör man antingen med deras egna existerande modeller, eller så skickar man in ett eget förslag, exempelvis en inspirerande bild eller liknande. 
Man kan även få hjälp med färg- och tygval genom att få olika tygprover hemskickade för att testa hur de ser ut i den verkliga miljön. Det är väldigt bra och proffesionellt utav dom anser jag. 
Så passa på att kika in denna sidan och designa eran speciella och unika sänggavel! Jag kommer nog att göra det.
https://adamsteen.se/
Previous articleNya rullskidor från Elpex
Next articleDags att jobba

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here