Dödsintervaller?!

Hej där.
Nu har jag kört mitt hårda och hemliga intervallpass för första gången denna sommar. Egentligen är det inte så hemligt, inte så jättehårt heller, men det räcker till.
Jag och David Hellberg joggade hemifrån mig och upp till Lugnets friidrottsbana. Där körde vi: 2×400 + 3×300 + 4×200 + 5×100 meter. Alltså totalt 3000 meter. Vilan var mellan 1-2,30 minuter och vi tryckte på bra, för att försöka bli sur och trött i musklerna! Jag kan sägas att jag lyckades med det uppdraget.
Efter banlöpningen var det dags för terrängintervaller, vi började första intervallen med att springa från friidrottsplan upp till toppen av hoppbackarna, bakom caféet. sen sprang vi upp mot Sjulsarvsstugan och lite på milbanan. Intervallernas längd blev: 6+4+8+4+4+4, vilket totalt ska bli 30 minuter enligt mina uträkningar. Vilan var mellan 1-3,30 minuter. Vi joggade sen hemåt, totalt tog passet 2,02 timmar i effektiv tid med vila, intervaller och hela köret. Den effektiva intervalltiden blev cirka 37 minuter, 145 i snitt- och 184 i maxpuls.
Om jag lyssnat på kroppen innan jag stack ut, så hade jag legat kvar i sängen än. Riktigt seg i hela kroppen. Med en låg ”sliten-puls”. Men jag visste att kroppen bara behövde väckas, så skulle det kännas bättre. Mycket riktigt, därför att jag är piggare nu än innan jag stack ut!
Nu ska jag äta på Dala Wärdshus, köra en segwaytur, städa ute vid varpan efter gårdagens svensexa och köra ett till lättare lugnare rullskidspass på 1,30-2 timmar. Det ligger på!
https://adamsteen.se/
Previous articleGodmorgon
Next articleLive från Knoppen, Falun

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here