Drar väl tillbaka till residensstaden

Tjo.
Nu styr vi snart återigen kosan mot Falun. Med mig denna gång har jag X som har semester kommande vecka. Själv ska jag däremot jobba (börjar 06,20 imorgon), dock bara cirka 25 timmar. Så jag kommer umgås och förhoppningsvis kunna träna en del med X. Tänkte testa att träna lätt imorgon.
Blir då troligen ett landsvägspass på min Velocite-cykel. Hade lite problem med att bulten till vevarmen lossade på det sista passet jag körde med den. Använder BB30-vevlager och har FSA-vevparti. Fick tipset om att ha på loctite på gängorna till bulten, vilket jag nu gjort. Hoppas på att det håller!
Hej så länge!

https://adamsteen.se/
Previous articleTrevlig kväll igår!
Next article1:a augusti

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here