Drar väl tillbaka till residensstaden

Tjo.
Nu styr vi snart återigen kosan mot Falun. Med mig denna gång har jag X som har semester kommande vecka. Själv ska jag däremot jobba (börjar 06,20 imorgon), dock bara cirka 25 timmar. Så jag kommer umgås och förhoppningsvis kunna träna en del med X. Tänkte testa att träna lätt imorgon.
Blir då troligen ett landsvägspass på min Velocite-cykel. Hade lite problem med att bulten till vevarmen lossade på det sista passet jag körde med den. Använder BB30-vevlager och har FSA-vevparti. Fick tipset om att ha på loctite på gängorna till bulten, vilket jag nu gjort. Hoppas på att det håller!
Hej så länge!

https://adamsteen.se/
Previous articleTrevlig kväll igår!
Next article1:a augusti

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here