Dryga tre timmar i den klassiska teknikens tecken

Än en gång så försökte jag mig på att diagonala på rullskidorna. Hellre än bra är mottot

Har ni sett senaste vloggen? Prenumererar ni på kanalen så jag kan nå 1000 prenumeranter snart?!

Hej på er!

Vilodag igår, dålig sömn (som vanligt) de senaste nätterna och klassiskt idag. Ungefär liknande som de senaste veckorna med andra ord.

Idag började jag dagen med att följa med Alfons på en ”hälsa på-dag” på hans skola till hösten när han börjar förskoleklass. Känns lite jobbigt på något sätt jag inte riktigt kan beskriva. Jag är orolig för att den där lilla och snälla pojken ska börja skolan bland en massa äldre elever. Jag har ju själv jobbat i skolor de senare åtta åren och vet vilka as en del kan vara. Men vi får hoppas att det ska gå bra.

Efter Alfons skolbesök så gjorde jag i alla fall näst sista jobbdagen innan mitt sommarlov. Skönt något jävulskt. Vad som väntar i höst för egen del är dock högst oklart.

Det jag tränade efter jobbet var 3 h 05 min och 48,7 kilometer klassiskt på swenor 4. Det kändes segt och tungt idag, så jag tog det väldigt lugnt hela tiden. Dagen avslutades sedan med gluteus-styrka.

Hörs imorgon!

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here